A rendezvényeken sok a fennakadás

Egy rendezvényszervezői cégnél dolgozom. Még kezdő vagyok, ezért főként azokat a munkákat bízzák rám, amiket más nem akar elvégezni. Én ezt egyáltalán nem bánom, hiszen tudom, hogy mindenki így kezdi, a kevésbé kedvelt feladatokat is el kell végezni valakinek. Egyszer ez is megváltozik, idővel én is a csapat teljeskörű tagjává válok, legalábbis reménykedek benne. Erre valószínűleg még várni kell, de szeretek itt dolgozni, szóval megéri a mindennapi gürcölés.

Főként esküvők szervezésével foglalkozunk, ezekből az eseményekből van a legtöbb. Korábban nem szerettem esküvőkre járni, azonban szervezőként megjelenni egész más, ezen az oldalon állva szeretem ezeket az eseményeket is. Az esküvőkön, lagzikon van a legtöbb kaland, váratlan fordulat.

A rendezvényszervezésben azt szeretem a legjobban, hogy mindig van valami kavarodás, mindig akad valami, amit gyorsan meg kell oldani. A legutóbbi esküvőn is volt ilyen. A főnököm kijelentette, hogy néhány órán belül szerezzek be egy protán-bután gázpalackot. Hirtelen nagyon megijedtem, nem tudtam, hogy mitévő legyek, ugyanis otthonra mi sosem veszünk gázpalackokat, azt sem tudtam, hogy pontosan mire kell, valamint azt sem, hogy honnan szerezzem be.

Nem tudtam mást tenni, elkezdtem keresgélni az interneten. Először gyorsan utánanéztem, hogy mire is használják a protán-bután gázpalackot. Megtudtam, hogy a PB gáz természetes állapotában színtelen és szagtalan, azonban a forgalomba hozatal előtt szagosítják, hogy az esetleges szivárgás gyorsan felismerhető legyen. Ez a gáz a levegőnél nehezebb, emiatt pincében, illetve alagsorban a használata nem megengedett. Kitűnő fűtőértéke miatt kifejezetten hasznos sütni, főzni, grillezni, tetőt szigetelni, vagy akár targoncát üzemeltetni is. Valószínűleg ebben a lagziban a konyhára kellett a gáz.

Miután megtudtam, hogy mit is kell vásárolnom, elkezdtem keresni egy helyet, ahonnan beszerezhetem a palackot. Rövid idő után rátaláltam a gazpalackfutar.com weboldalra, ahonnan gázpalackot nem csak vásárolni, hanem házhoz rendelni is lehet. A gázpalack ár ezen az internetes oldalon kifejezetten kedvező, csupán 11.000 forintba kerül egy 23 kg-os PB gázpalack, míg a 11,5 kg-os 6.000 forintba. Ez az ár magában foglalja a kiszállítás költségét is Budapestre és a 20 km-es vonzáskörzetébe. Az említett összegek bruttóban értendők. A gázpalackfutártól a PB gázon kívül, motorikus gáz, propán gáz, valamint grill gáz is vásárolható. Ezeket szintén kiszállítják a kért helyszínre, az említett területen belül.

A gázpalack árával tehát teljesen meg voltam elégedve, így egyből felhívtam a céget, megrendeltem a kért palackot. Szerencsére rövid időn belül hozták is, így sikerült teljesítenem a számomra kijelölt feladatot. A gond megoldódott, a buli zavartalanul zajlott le. Ha a következőkben ismét gázpalackot kell beszereznem, már tudom, hogy hova kell fordulnom, nem fogok ezután kétségbe esni. Remélem minden ilyen könnyen fog menni a továbbiakban is.