Az epilátor, az ara és a legjobb webshop esete

Amikor kiderül, hogy esküvőszervező vagyok, mindenkinek az első kérdése, hogy melyik a legemlékezetesebb pillanat a karrierem során.

Több ilyen is van, de a leghúzósabb helyzet egy epilátorhoz és a BestMarkthoz kötődik. Végül ez is megoldódott, de ne rohanjunk ennyire előre.

Elérkezett végre a nagy nap, hajnalban jöttek a dekorosok, minden ment, mint a karikacsapás. 

Készültek a cateringesek, megérkezett a pár, elfoglalták a szobájukat a hotelben, én közben pedig csináltam a dolgom. 2-kor kezdődött a szertartás, így délben gondoltam jelzem a vőlegénynek és menyasszonynak, hogy van még 2 óra.

Mikor beléptem az arához nem akartam hinni a szememnek, mert ott ült tökéletes frizurával és zokogott. A koszorúslányok mondták, hogy mikor öltözésre került a sor vette észre, hogy elfelejtett szőrteleníteni, így teljesen kiborult.

3 percem volt megoldani a problémát, de szerencsére tudtam mi az a két varázsszó, amit be kell írnom a keresőbe: BestMarkt epilátor.

Már régóta csak ennél a cégnél vásárolok mindenféle műszaki cikket, hiszen itt mindent megtalálok, amit csak elképzelni tudok. 110.000 dolog közül nem is nehéz. 

Szóval bepötyögtem a szavakat és átirányított a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/epilator-c1567 oldalra.

Meg voltunk mentve, ugyanis a keresési szűrőnek köszönhetően kereshető bármilyen termék, ami raktáron van, így egyből át is vehető. Ha nem aggódtam volna annyira az ara kétségbeesése miatt még válogathattunk is volna a készleten lévő termékek közül a szuper összehasonlító funkciónak köszönhetően.

Egyébként a többi szűrő feltétel is rendkívül hasznos, hiszen akár gyártó, testrész, terméktípus, használat, működés típus, tápellátás, üzemmód vagy éppen szín szerint is lehet szűkíteni. Ha pedig időnk is lett volna, még a választáshoz írt kisokost is el tudtuk volna olvasni, ami minden termékcsaládnál megtalálható. A terméklista alatt ugyanis található egy rövid összefoglaló a főbb tudnivalókról, ami még a laikust is majdnemhogy hozzáértővé varázsolja. Talán ez segít, hogy az ajándéknak szánt kütyük közül sem szín szerint fogunk választani, hanem a főbb szempontok alapján.

Kiválasztottuk a megfelelő epilátort és a BestMarkt segítőkészségének köszönhetően egyből félre is rakták a készüléket, amíg az egyik koszorúslány oda nem ért átvenni.

Utána már viccelődtünk is, hiszen olyan széles a termékkínálat, hogy igazából az egész technikai stáb felszerelését meg tudnánk vásárolni a webshopon. A fotósok komplett felszerelése megtalálható az oldalon, a videós drónjáról nem is beszélve.

Lehetetlen olyan műszaki cikket mondani, amire ne lenne találat a BestMarktnál. 

De, hogy ne csak a műszaki cikkeket említsük, irodaszerek közül is válogathatunk.

Fűnyírás? Barkácsfelszerelés? Akkor is BestMarkt! 

De olcsóbban is kifoghatunk értékes árucikkeket az értékcsökkent részen.

Ha meg inkább a valós, fizikai vásárlás hívei vagyunk, úgy a IX. kerületi üzletükben több, mint 6000 termékük közül válogathatunk szakértők segítsége mellett.

És ha beleszeretünk egy olyan termékbe, amit azonnal nem feltétlenül engedhetnénk meg magunknak, a vásárlásnál segítségül szolgálhat az áruhitel.

Az ilyen webáruházak számomra gyöngyszemek, mert mindent egy helyen tudok intézni, legyen szó a gyerek ajándékáról, a férjem újabb kütyüjéről, vagy éppen a menyasszony SOS epilátoráról.

Miután a koszorúslány visszaért az epilátorral az ara megnyugodott, és minden ment a forgatókönyv szerint.

Imádom, hogy egy egyszerű link, mint a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/epilator-c1567 és pár kattintás az, ami a kulcs a sikeres rendezvényhez.

Nálam ismét piros pontot kapott a BestMarkt, hogy egy ilyen szorult helyzetben is ő jelentette a megoldást és teljesítette a kihívást.