Egy jól megvalósult lánybúcsú adta az ötletet a csapatépítő tréninghez

Az egyik legjobb barátomnak tavaly volt az esküvője. Igazi nagyszabású lakodalom volt, majd 200 vendéggel. Hiába, ha sok a barát, akkor nagy esküvőt kell szervezni. Igazán jól sikerült, mindenki jól érezte magát, és ami különösen tetszett, az volt, hogy a vacsora alatt az ételérzékenységgel küzdő és vegetáriánus barátaikra is gondoltak, nem sajnálták rá a pénzt és az extra szervezést. Számomra ebből látszott, hogy mennyire fontos volt nekik, hogy a násznép mindennel elégedett legyen.
A felesége lánybúcsújára én is hivatalos voltam. Akkor egy remek ötlettel álltak elő a programot illetően. Balatoni hajókázást és fürdőzést szerveztek le, majd finom vacsorát kaptunk egy kellemes hangulatú étteremben.

A főnököm mostanában kérdezgette tőlünk, hogy milyen jellegű csapatépítő programokat élveznénk a legjobban, ugyanis az elmúlt hónapokban több új kollégánk is jött, akiket szeretné, ha jobban megismernénk, és ennek legjobb módja a közös csapatépítő tréning. Akkor az jutott eszembe, hogy a lánybúcsúhoz hasonló kirándulás, esetleg vízi ügyességi versenyek remek programok lennének egy nyári csapatépítéshez. Rá is kérdeztem a barátom feleségénél, hogy ki szolgáltatta akkor nekünk a programot, és átküldte nekem a következő oldalt: Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu

Amint végignéztem a választható programokat, már továbbítottam is a linket a főnökömnek. A munkahelyi társaság eléggé vegyes, de mindenkiről úgy tudom, hogy az aktív kikapcsolódást kedveli jobban, és mindenki elég kompetitív, nem zárkózunk el a barátságos versenyektől. Ezért lenne tökéletes a Balatonpro ajánlata, miszerint a vitorlás kirándulást, majd ebédet és borkóstolást követően SUP deszkás ügyességi versenyeken vehetünk részt, 3 fős csapatokban. Én még soha sem próbáltam a SUP-t, éppen ezért ezt várnám a legjobban. És ha lehet, szeretnék majd valamelyik új kollégámmal is egy csapatba kerülni, hogy kicsit jobban összecsiszolódhassunk.

Persze aki nem szeretne versengeni, ez idő alatt ők a Balatonban fürdőzhetnek. Annak, aki pedig éppen nem szeretne vizes lenni, a szervező egy izgalmas szárazföldi programot kínál, quad túrát. Aki pedig csak azért nem szeretne bemenni a vízbe, mert nem túl magabiztos úszó, annak sem kell félnie, ugyanis a biztonságunkat egy szakképzett vízi mentő ügyelné majd, akit a szervező közvetít ki. Rossz idő esetén sem kell lemondanunk a csapatépítésről, ugyanis ekkor a szárazföldön, beltéren vehetünk részt összezáró, csapatépítő játékokon.

Mint már említettem, már meg is osztottam a főnökömmel a Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu linkjét, így már csak reménykedek benne, hogy rábólint majd az ötletre. Abban biztos vagyok, hogy mi, az irodai csapat mind hatalmas lelkesedéssel vennénk részt egy ilyen gazdag, emlékezetes csapatépítő programon.
Milyen jó, hogy eszembe jutott az a tavalyi zseniális lánybúcsú!