Sok a fennakadás a rendezvényeken, de ki tudja megoldani?

Már korábban írtam arról, hogy mennyi fennakadás szokott lenni a rendezvényeken, ezt itt olvashatjátok el: https://szervezdmagad.hu/a-rendezvenyeken-sok-a-fennakadas/.
Mostanában sokszor ott kell lennünk nekünk is a rendezvényeken, hogyha bármi probléma merül fel, azonnal intézkedni tudjunk és ne azon kelljen gondolkozni, hogy a távolból hogyan oldjuk meg a gondokat. Viszont sokszor a vendégek nem tudják, kihez fordulhatnak a kisebb problémáikkal, és ezt szerettük volna megoldani, ebben pedig a https://lolmarkt.hu/ oldal volt a segítségünkre.

Egy esküvőn a vendégeknek gyakran fogalmuk sincsen arról, hogy ki a szervező, kinek lehet jelezni, ha nem megfelelő a szék, ha nincsen poharunk, vagy eltörtünk valamit. Ez teljesen igaz, mert a vendégeknek nem kell tudnia, hogy ki szervezte az esküvőt, a rendezvényt, viszont ilyenkor nem szeretik az ifjú párt vagy a szülinapost, vagy a főnöküket zavarni, hanem próbálják maguk megoldani a gondokat. Rendszerint ilyenkor a pincéreknek szólnak, akik vagy továbbadják nekünk a helyszínen, vagy elfelejtik a sok tennivalójuk közepette.

Ezért döntöttünk úgy, hogy csináltatunk magunknak egy “STAFF” feliratú pólót, és akkor a vendégek mindig tudni fogják, hogy kinek tudják jelezni, ha valami problémájuk van, ki tud intézkedni a kérdéses helyzetekben.

A https://lolmarkt.hu/ oldalt kerestük fel a kérésünkkel. Itt nagy mennyiségben is tudnak egyedi megrendelésre pólókat készíteni, viszonylag rövid határidővel. Nagy mennyiségben transzfer vagy szitanyomással készítik a pólókat, így azok mindig nagyon jó minőségben készülnek és sokáig megmaradnak a mintáik is.

Itt írtunk, hogy szeretnénk ilyen pólókat. Segítettek nekünk kiválasztani a betűtípust, majd mikor véglegesedett az elképzelésünk, akkor le is gyártották a pólókat, amiből most már mindenkinek van 3 db, így a rendezvényeken nem kell aggódnunk, hogy nem találnak meg minket a vendégek, ha bárkinek valamilyen gondja van.

Nagyon jó ötlet volt ez, és a kivitelezés is nagyon jó. A lolmarktnál lehetőség van előre gyártott pólókat vásárolni, de egyedi rendeléseket is felvesznek. A kisebb rendeléseket helyszínen azonnal el tudják készíteni, a nagyobb rendeléseket pedig célszerű e-mailben leadni nekik, így fel tudnak készülni és el is tudják nekünk készíteni, amire vágyunk. 1-2 darabot is meg lehet online rendelni, ha nincsen a közelünkben üzletük, vagy nem tudunk elmenni hozzájuk személyesen. Postázzák is a kész termékeket, ha arra van szükség.

Nagyon jó minősége van a pólóknak, a nyomataik is nagyon szépek. Láttam már olyan nyomtatott pólót, aminek lejött a felirata, vagy nagyon hamar sérült, de itt nem kell aggódni, jó technológiával dolgoznak, így a pólónk is hosszú életű lehet, ráadásul az áraik is kedvezőek.