Esküvői catering

Mi is az a catering? Ellátás, élelmezés. Mi is a catering egy esküvőn? A catering cégek rendezvények, esküvők ellátásáért felelnek.
Ha pl. olyan esküvői vacsora helyszínt választotok, melynek nincsen konyhája, vagy konyhával rendelkezik de személyzettel nem, akkor jön képbe a catering vagy party szolgálat. Ilyen helyszínek leginkább a kastélyok, kúriák illetve a sátras esküvők. A cateringet biztosító cég alap feladata az ételek és italok biztosítása az esküvőre. Ezenfelül biztosíthatnak berendezéseket (asztalokat, székeket, felszolgáló pultot..), s szakképzett felszolgáló személyzetet. Azaz sok mindent kaptok, csupán egyetlen szolgáltatótól!

A catering cégek igen magas színvonalra törekednek. Egyedi ételkülönlegességeikkel, tálalási módjukkal, rendezett megjelenésükkel teszik varázslatossá esküvőtöket.

Különféle étkezési és tálalási módok közül lehet választani egy esküvőre.

Díszétkezés: egy igazán ünnepélyes étkezési forma, melyet elegancia, kifinomultság jellemez.. Az ételeket - tányéron - és a fogásokhoz illő italokat a felszolgálók szervírozzák. Általában minden asztalhoz egy pincér tartozik, akik egymással összhangban szolgálják fel az ételeket.

Ültetett büfévacsora: Az előételt és a levest felszolgálják a vendégeknek, míg a főételeket és a desszertet már a vendég a büféasztalról veheti el magának. A büféasztalon több féle étel közül lehet választani, így mindenki megtalálja a számára legkívánatosabbat.

Klasszikus büfé vacsora: ez esetben minden fogás a büféasztalról kerül kínálásra. Ez esetben nem hideg ételekre kell gondolni, büféasztalról ugyanúgy meleg leveseket, főtételeket is lehet kínáltatni. Ilyenkor melegítő edényekben tartják megfelelő hőmérsékleten az ételeket.

Hagyományos vacsora: az asztalokra különféle ételeket tartalmazó 4 személyes tálakat tesznek ki a felszolgálók, melyekből mindenki kedvére válogathat..

Az esküvői menüsorra maga a cég is több ajánlatot tehet nektek, de az egyedi igényeiteket is meg tudják valósítani. Ilyenkor sokan rendelnek valóban fenomenális ételkülönlegességeket, de egy „egyszerű” rokonokból és ismerősökből álló násznép lehet, nem fogja értékelni az érthetetlen francia nyelven írt étlapot, és a miniatűr – bár csodásan kinéző – fura fogásokat. Természetesen egy elegáns esküvőn a pörkölt főzés szintén melléfogás lehet. Ezért fontos figyelembe venni a menüsor kialakításánál a vendégek összetételét (korukat, stílusukat..), az esküvő helyszínét (csárda, szabadtér, kastély..), az esküvő stílusát (elegáns, lagzis..) és persze a te kedvenc ételeidről se feledkezz meg!

 
Kérjétek online ajánlatunkat!

 

A SzervezdMagad.hu weblap cookie-kat (sütiket) használ. Bővebben a sütikről >